Eindejaar 2017

Maandag 25 december,
Gezellig kerst vieren met de familie

Kerstbrunch (10:30 – 17:00) aan 65,00€ p/p (incl. alle dranken)

Ontvangst aan tafel vanaf 10:30u met een glaasje bruisende Cava

Ontbijtbuffet :

Ontbijtspek uit de oven
Roerei met bieslook
Diverse broodsoorten
Hartig & zoet beleg

Koud buffet :

Uitgebreide saladebar
Gerookte zalm ‘Micheline Style’
Zalmfilet belle-vue
Vitello Tonnato, zacht gegaard kalfsvlees met tonijnmayonnaise
Kippeboutjes
Beenham met asperges
Paté van bosduif met rozijntjes & ajuinconfituur
Serranoham met meloen

Warm buffet :

Varkenshaasje peperroomsausje
Tongrolletjes, sausje van waterkers
Suprême van parelhoen, sausje van bospaddestoelen
Warme wintergroentjes
Kroketjes & aardappelgratin

Dessertenbuffet voor de zoetebekjes :

Ons ongeëvenaard dessertenbuffet met oa. Corne d’Abondance met slagroomprofiteroles, trio van chocolade, crème brulee, petit-fours, …
Uiteraard met bijhorend koffie-buffet …

Zondag 31 december 2017

Oudejaarsavond aan 99,00€ p/p all-in

Ontvangst vanaf 18:30u met oudejaarsreceptie & feestelijke hapjes

Koud buffet :

Uitgebreide saladebar
Fantasie van gerookte zlam
Zalmfilet belle-vue
Gamba’s met tomatensalsa
Vitello Tonnato, zacht gegaard kalfsvlees met tonijnmayonnaise
Tomaat met buffelmozzarella met verse basilicum (Veggie)
Meloen met Serranoham
Paté van bosduif met rozijntjes & ajuinconfituur
Zuiderse pastasalade met fijne groentjes, parmesan & extra vierge olijfolie (Veggie)

Warm buffet :

Suprème van parelhoen met Champignonroomsausje
Varkenshaasje Jagersaus
Kabeljauwhaasje op vel, witte wijnsaus met infuus van citroengras
Warm groentenassortiment
Verse kroketjes
Aardappelgratin

Dessertenbuffet & Nieuwjaarsgebak voor de Feestvierders :

Uitgebreid dessertenbuffet met hoorn des overvloeds met slagroomprofiteroles,
assortiment mini-patisserie, trio van chocolade, petit-fours & fruitgateau

Feestelijke kaasplank, door Freddy van crèmerie Saint-Simeon geselecteerde exclusieve kazen met begeleidende garnituren